eGames 2017 kisattu

Kiitos eGamesin kilpailijoille ja toimitsijoille! Tervetuloa muutaman viikon päästä SM viesteihin Espooseen. Koleahko elokuinen sää ei hidastanut perjantain sprinttikisaan osallistujia eikä lauantaina puhaltanut tuuli pahemmin hetkauttanut metsään menijöitä. Sprinttisuunnistuksen ohjeistus oli esimerkillisen hyvin kisaajilla hallussa ja tiukkaa lajikuria osoittivat esimerkillisesti ne suunnistajat, jotka omissa jälkispekulaatioissa huomasivat oikaisseensa kiellettyjen alueiden läpi ja vaativat suorituksensa hylkäämistä.  Perjantain osalta tulokset on päivitetty, lukuunottamatta reittihärvelin käyttämää dataa. 

Kisakeskukseen jäi muutamia suunnistustarvikkeita (nastarit, varustereppu, jne)  sekä sateenvarjoja ja vaihtokenkiä. Näitä tavaroita voi tuntomerkkejä vasten kysellä allekirjoittaneelta.

Kisatunnelmaa kuvien parissa.

You may also like...