Vauhtijuoksuharjoitukset alkavat Ratiopharm-areenalla

Sydäntalven keskiviikkoisin aletaan kehittää vauhtijuoksuominaisuuksia (eli parantaa etenkin omaa 3/5 km aikaa) Ratiopharm-areenalla, alkaen 25.1. klo 19. Kokoonnutaan kassalle, josta mennään yhdessä sisään. Essu maksaa ohjattuun harjoitukseen osallistuvien sisäänpääsymaksun. Harjoitus on suunnattu etenkin ikäluokille isot rangersit – eGroup, mutta on toki avoin kaikille jäsenille. Varusteiksi tarvitset sisäliikuntavarusteet, lenkkitossut ja sekuntikellon. Ensimmäisellä kerralla on tarpeen tietää myös oma 3000 metrin tai Pirkkolan 3 kilometrin aika (= lähtötaso), jonka perusteella osallistujat jaetaan oman tasoisiin ryhmiin ja määritellään harjoituksen tavoitevauhdit. Ne osallistujat, jotka eivät tunne omaa tasoaan, juoksevat ensimmäisellä kerralla 3 km testijuoksun nykytason määrittämiseksi. Harjoituksessa juostaan eri kerroilla vauhdikkaita toistoja, joiden pituudet ovat noin 200-1000 metriä omalla tavoitevauhdilla.  Tarkemmat ohjeet saa paikan päällä. Harjoitus toistuu sen jälkeen ainakin 25.1., 1.2., 8.2., 22.2. ja 29.2. Kaikki mukaan kehittämään omaa vauhtitasoa!

Lisätietoja Henkka, 040 348 5422

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.