Treenipankista potkua Essulaisten talvitaitoharjoitteluun

Vähäinen lumi on tänä talvena tuonut haasteita hiihtosuunnistajille, mutta kesäsuunnistajille on tarjoutunut mahdollisuus  tehdä erinomaisia taitoharjoituksia kauden läpi. Treenipankissa on hyviä, vaativia omatoimitreenejä kaikkien essulaisten käyttöön, viimeisimpänä lyhyt ja vaativa käytäväharjoitus Majan maastossa helmikuun pähkinäksi.

reitti

 

 

 

 

 

 

 

 

Reitin pituus on noin 3 km, joten sopii hyvin vaikka iltalenkiksi tai osaksi pidempää maastolenkkiä. K-piste on osoitteessa Sinkkitie 15. Pysäköintipaikkoja löytyy esim. Platinatien päästä, josta matkaa 300 metriä.

Treenipankista löytyy myös pelastuskartta samalle reitille, jonka voi tulostaa mukaan, ja jota voi vilkaista jos putoaa varsinaiselta treenikartalta.

Jos sinulla ei ole salasanaa treenipankkiin, voit kysellä sitä esim. valmentajilta harjoituksissa, tai webmasterilta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.