Aikuisten suunnistuskurssit – Tulossa jälleen!

Syksyn myötä eteen tulee paluu arkeen – työt, koulu ja harrastukset alkavat jälleen. On aika aloittaa myös uusia harrastuksia. Järjestämme tänäkin syksynä aikuisten suunnistuskursseja alkeis- ja jatkotasolla. Löydä sisäinen suunnistajasi tai viilaa virheet pois suunnistussuorituksista!

Aikuisten suunnistuskursseilla tavoitteena on suunnistuksen alkeiden oppiminen, lajiin tutustuminen ja lajitaitojen kehittäminen. Tule kokemaan luontoelämyksiä, onnistumisen tunteita ja nauttimaan liikkumisen riemusta kanssamme. Suunnistuskurssien ohjaajina toimivat Espoon Suunnan suunnistajat, joista jotkut voit tunnistaa kotimaan (tai jopa kansainvälisiltä) suunnistusareenoilta. Mikäli laji on tuttu ja kaipaat viikoittaisia treenejä mukavassa seurassa kurkaa, sopisiko eTreenarit-ryhmä tarpeeseesi.

Kurkkaa lisätietoja, aikataulut sekä ilmoittautumislinkit aikuisten suunnistuskursseille! Ilmoittaudu 1.9. mennessä!

Peruskurssit suomeksi ja englanniksi TO 7.9.-28.9. (+teoria ma 3.9)
Jatkokurssi TO 14.9.-5.10. (+teoria ma 11.9)