Loppiaiskisa, tulokset

2012-01-05 Yökisa, tulokset

2012-01-05 Yökisa, rastivälitulokset

2012-01-07 Sprintti 1, Otaniemi, tulokset

2012-01-07 Sprintti 1, Otaniemi, väliajat

2012-01-07 Kilonpuiston Sprintti, pitkä rata, tulokset

2012-01-07 Kilonpuiston Sprintti, lyhyt rata, tulokset

Finaali, Väransby, tulokset

Finaali, Väransby, väliajat

Cupin neljäs osakilpailu, Grande Final, suunnistettiin kunnon talvisäässsä Väransbyssä. Pakkasta oli noin -10 C, ja kun oli ensimmäinen kunnon pakkaspäivä, maaperä oli edelleen hyvin märkä. Eli olosuhteet olivat jaloille jo ongelmaiset. Onneksi paleltumia ei tiettävästi tullut.

Pitkän radan kokonaiskilpailun voittajaksi suunnisti Aleksi Leskinen. Lyhyen radan kokonaisvoiton kuittasi Anne-Mari Leskinen.

Onnittelut !

Pitkän radan voittaja Aleksi Leskinen

Finaalin tuloksiin täydentyy emit-numeroiden kohdalle nimiä, kunhan tietoja saadaan. Kirjoita spekulaatiopalstalle, jos omalla kohdallasi on täydennettävää.

 

Tunnelmia Väransbystä

Kilonpuiston spintissä jouduttiin muuttamaan ajanottoa juuri ennen kisan alkua, koska käytössä ollut tietokone ei jaksanut toimia pakkasessa. Ajat tallennettiin tietokoneen sijaan MTR:lle ja siitä kisan jälkeen tietokoneelle. Siirrettyjen aikojen kytkentä lähtöluettelon mukaisiin todellisiin lähtöaikoihin ei kuitenkaan toiminut, vaan käytössä ollut ohjelma laski ajat emit-nollauksista. Ohjelman parametrien mukaan laskennan olisi pitänyt ottaa lähtöajat koneelle syötetystä lähtöluettelosta emit-numeroiden mukaan.
No, selitystä kaikki.
Tulokset on nyt kytketty reaalimaailman ajanlaskuun käsin otettujen maaliaikojen perusteella.
Tarkkuus on pakkaskelin rukkastarkkuus, uskoaksemme kuitenkin kohtuullisen hyvä.

You may also like...

1 Response

  1. 6.1.2012

    […] Written by ville on 6.1.2012. Posted in Uutiset Harjoituspoolin järjestämän Loppiais Cupin ensimmäinen osakisa juostiin torstai-iltana Inkoossa. Vajaat 70 suunnistajaa juoksi yöradan lähes lumettomassa metsässä. Pidempi rata oli 7,9 km ja lyhyempi vaihtoehto 4,3 km pitkä. Pitkältä radalta nopeiten suoriutuivat Leskisen veljekset Aapo ja Antti-Pekka, deltalaisista oman hajontansa voittoon kiri Marko Loukkalahti. Lyhyemmän radan nopein oli Sofia Haajanen. Lauantaina ohjelmassa on kaksi sprinttiä Espoossa ja Cupin päättää sunnuntaina pitkän matkan kisa Kirkkonummella. Yökisan tulokset ja väliajat ovat nähtävissä kokonaisuudessaan mm. Essun sivuilla. […]