Ennakkotietoa kilpailusta

Varsinainen kilpailuohje julkaistaan myöhemmin, viimeistään kilpailua edeltävänä torstaina 2.8.

 

Sarjat ja matkat

Sarjat ja matkat on nyt julkaistu omalla sivullaan. Huomioittehan että matkat ovat alustavia, ja etenkin rasti/tukireittisarjojen ratapituuksiin voi tulla vielä pieniä muutoksia. Lauantaina kilpaillaan keskimatkalla ja sunnuntaina pitkällä matkalla.

 

Maasto

Maasto on nyt parhaimmillaan, ja talousmetsä on niin valkoista kuin vain voi olla. Seuraavalla kerralla nykyiset avohakkuut ovat tiheää pusikkoa, ja vastaavasti pystyvihreät avohakkuita. Nyt ei kuitenkaan ylimääräinen hakkuujäte juuri matkantekoa hidasta, sillä vanha jäte on maatunutta ja uutta on oikeastaan vain voimalinjan alla.

Kisaamaan päästään siis loistavaan maastoon, jonkalaista on vain harvoin tarjolla. Tarkemman maastokuvauksen löytää ratamestarien lausunnoista.

 

Lähdöt ja matkat lähtöihin

Lauantaina,

Lähtö 1: matkaa 1,6 km

Lähtöön kuljetaan pääosin metsäteitä ja polkuja pitkin

Lähtö 2: matkaa 800 m

Sunnuntaina,

Lähtö 1: matkaa 1,5 km.

Lähtöviitoitus on kauttaaltaan maastossa ja kulkee sekä metsässä että suolla. Maasto on lähtöön mennessä paikoin hidaskulkuinen, joten siirtymiseen on syytä varata riittävästi aikaa. 

Lähtö 2: matkaa 650 m.

 

Kilpailukeskus, pysäköinti ja palvelut

Kilpailukeskus sijaitsee kovapohjaisella, tyhjillään olevalla varastoalueella, osoitteessa Isonsuontie 99. Pysäköinti on kovapohjaisella louhosalueella, ja pysäköinnistä on matkaa kilpailukeskukseen noin 500m.

Kilpailukeskuksessa on molempina päivinä WC, kahvio sekä muksula. Pesupaikkaa ei ole.

 

Tervetuloa mukaan eGamesiin!