Kilpailukutsu

Tervetuloa pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailuun Espoon Sunaan

Paikka ja aika: Suna, Espoo, 7.9. klo 17.30 alkaen

Kilpasarjat: H/D8RR, H/D10RR, H/D10, H/D12TR, H/D12, H/D14L, H/D14, H/D16L, H/D16 (EsSun Pokaalijahti).
Saattajasarjat: RR, TR, 10, 12, 14.

Osanotto on kaikille pääkaupunkiseudun suunnistusseurojen jäsenille ilmainen. Lisenssiä ei tarvita. Kukin suunnistaa omalla vastuullaan.

Ilmoittautuminen: Tapahtumaan toivotaan ennakkoilmoittautumista osoitteessa http://dy.fi/ksk. Paikan päällä ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukeskuksen infossa, josta siirrytään sen jälkeen lähtöön. Ennakkoon ilmoittautuneet voivat siirtyä suoraan lähtöön, jossa lähteminen tapahtuu sarjakohtaisesti saapumisjärjestyksessä. Kaikki ilmoittautumisen jälkeiset muutokset tehdään kilpailukeskuksen infossa.

Lähtö: Ensimmäiset lähdöt ovat klo 17.30. Matkaa lähtöön noin 600 metriä. Vapaat lähtöajat. Lähtö sulkeutuu klo 19.00.

Maali: Maali sulkeutuu klo 20.00.

Leimaustapa: Käytössä on emit-leimaus. Järjestäjillä on rajallinen määrä emit-kilpailukortteja lainaksi ensisijaisesti kilpasarjalaisille. Lainaemitit voi hakea kilpailukeskuksen infosta. Mahdolliset emit-kilpailukorttien numeromuutokset tehtävä infossa ennen siirtymistä lähtöön.

Kilpailuohjeet: Kilpailuohjeet julkaistaan kisasivuilla viimeistään 4.9.2020.

Maastokuvaus: Kilpailu käydään Espoon keskuspuiston alueella, joka on tyypillinen ulkoilualue runsaine polkuineen ja kulku-urineen.

Kilpailukeskus ja palvelut: Kilpailukeskus Sunaniityn kentällä, Alamäentie 1 Espoo. Kilpailukeskuksessa ei ole WC- ja peseytymistiloja, muksulaa tai kahviota.

Opastus ja pysäköinti: Opastus alkaa Sunanniityntien ja Alamäentien risteyksestä. Paikoitus hiekkakentällä, navigointiosoite: Alamäentie 1, Espoo. Ei paikoitusmaksua.

Tiedustelut: pokaalijahti@espoonsuunta.fi