SprinttiCup 5.4.2018 Karamalmi

Tapahtumakuvaus

SprinttiCupin kevään 2018 neljäs osakilpailu järjestetään torstaina 5.4.2018 Karamalmissa. Kilpailumaastona toimii pääasiassa Nokia Campuksen alue. Juoksualusta on pääasiassa kovapohjaista. Kielletyn tien ylityksessä on ehdottomasti noudatettava merkattuja tienylityspaikkoja. Myös sallituilla teillä on noudatetta varovaisuutta tien ylityksessä. Muistakaa myös noudattaa sprinttikartan kiellettyille kohteille menemistä.

Sijainti: Karamalmi, Karakorventie

Parkki: Karapellontieltä on opastus parkkipaikalle.

Lähdöt: Vapaavalintaisesti 18-19. Maali suljetaan 19:30.

Matkat: A-rata 3.8 km, B-rata 3.3 km ja C-rata 2.4 km. Matkat mitattu lyhintä reittiä pitkin.

Kartta: Sprinttikartta 1:4000, käyräväli 2.5 m. Kartan koko A4. Radat painettu karttaan. Rastiympyrässä on kohdistuspiste. Rastiympyrän vieressä on rastin järjestysnumero ja koodi. Rastimääritteet kartassa. Omat karttamuovit mukaan. Kartta jaetaan lähtöhetkellä.

Ilmoittautuminen: Joko Rastilippu palvelussa, Rastilippu, tai paikan päällä. Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra maksaa 2€. Maksuvälineenä käteinen tai Smartum/TYKY/VIRIKE-liikuntasetelit.

Tulokset ja ajanotto: Kilpailussa käytetään Emit leimausta ja ajanottoa. Tulokset julkaistaan Rastilippu palvelussa, Rastilippu tulokset. Suorituksen voi tehdä myös ilman ajanottoa.

Sprintticupin yleiset ohjeet

  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
  • Lisätietoa ja tunnelmia Sprintticupin tapahtumista Facebookissa

SprinttiCup pääsivu