Pyöräsuunnistus 2020

Pyöräsuunnistuskansalliset Espoon Keskuspuistossa 14.6.2020

(SM-Esikisa, AM-kilpailu)

Ilmoittautuminen

Kilpailukutsu

Valvojan lausunto

Ratamestarin lausunto

Kilpailuohje

Lähtöajat seuroittain

Sprintin lähtöajat sarjoittain

Keskimatkan lähtöajat sarjoittain

Sprintti_tulokset

Sprintti_väliajat

Keskimatka_tulokset

Keskimatka_väliajat

GPS seuranta H21 keskimatka

GPS seuranta D21 keskimatka

ONLINE – Tulospalvelu

Pelastussuunnitelma

 

Kisakuvia

Kuvia saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa kuvaajan nimen kera. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Uusi pyöräsuunnistuskartta ja -maasto aivan Espoon ytimessä. Tule testaamaan kevätkuntosi ja harjoittelemaan kohti vuoden 2021 SM-kilpailuja, jotka pidetään viereisessä maastossa.
 
Ohjelmassa sprintti aamupäivällä ja keskimatka iltapäivällä. Myös pyöräsuunnistuksen kuntosuunnistukset.
 
Keskimatka toimii myös uudenmaan AM-kilpailuna
 
Kilpailumaastona toimii Espoon Keskuspuisto. Alueella järjestetään paljon metsäsuunnistuksen kuntotapahtumia ja harjoituksia, mutta pyöräsuunnistajille maasto on aivan uutta. Muutamaa harjoituskarttaa lukuun ottamatta alueelta ei ole varsinaista pyöräsuunnistuskarttaa ikinä tehty.
 
Maasto tarjoaa kuitenkin pyöräsuunnistukselle erittäin otolliset olosuhteet. Erittäin runsas ulkoilureittien verkosto tarjoaa pyöräsuunnistusratoja suunniteltaessa herkullisia mahdollisuuksia. Alueella on maltillista korkeusvaihtelua sekä kallioisempia alueita, missä pyöräilijää haastetaan teknisesti. Pääosin urien verkosto on kuitenkin erittäin nopeakulkuista. Kilpailuja varten alueesta on toteutettu uunituore pyöräsuunnistuskartta.
 
Tapahtuma alue rajautuu suoraan maastoon, jossa kilpaillaan vuoden 2021 SM-pyöräsuunnistuksista. SM-kilpailuissa kyseessä on Espoon Keskuspuistossa länteen jatkuva osa, joten kansallisten maasto vastaa hyvin myös SM-kilpailuiden maastoa. Kansalliset ovat kaksiosaiset, joissa aamupäivällä kisataan sprintissä ja iltapäivällä keskimatkalla. Keskimatkan tapahtuma toimii Uudenmaan alueen AM-kisana.