eMO -eMotion Orienteering kuntosuunnistus

eMotion Orienteering- Kuntosuunnistustapahtumissa voit iloisesti tutustua suunnistukseen vaikeusasteiltaan erityyppisillä radoilla. Tarjolla on erilaisia ratoja lyhyistä ja helpohkoista aina pitempiin ja vaativiin ratoihin. Tavoitteena on tarjota haasteellisia suunnistustehtäviä ja löytämisen riemua eri maastotyypeissä koko vuoden aikana.

Keväällä on tarjolla kolme  teemaltaan hieman erilaista suunnistustapahtumaa. Ensimmäinen sijoittuu Espoon keskuspuiston eteläisen päätyyn ja tarjoaa myös pyöräsuunnistajille mahdollisuuden harjoitteluun. Toinen sijoittuu haastavuudeltaan kokeneenkin suunnistajan yllättävään Oittaan maastoon. Kolmatta kevätpuolen tapahtumaa  Karhusuolla voi mielessään pitää sopivana valmistautumisena Suomen suurimpaan kuntosuunnistustapahtumaan Jukolaan sekä viereisessä maastossa pidettävään R1 SM-viestiin.

Syksyllä seuran järjestämien virallisten suunnistuskilpailujen yhteydessä on myös mahdollista päästä kuntosuunnistamaan kilpasarjojen yhteydessä vastaavanlaisiin maastoihin.

Näiden lisäksi EsSu järjestää kaksi Uudenmaan SprinttiCupin osakilpailua, toisen keväällä ja toisen syksyllä. Syksyn paikka tarkentuu hieman myöhemmin.