Kuntosuunnistus (eMO IV)

eGamesin yhteydessä järjestetään molempina päivinä avoin kuntosuunnistus, joka kulkee nimellä eMotion Orienteering eli eMO ja on näin ollen osa kevään ajan jatkunutta eMO-kuntosuunnistusten sarjaa, järjestysnumeroltaan eMO IV.

 

Tapahtuman kuvaus:

Tässä tapahtumassa pääset suunnistamaan eGames kansallisten sarjojen kanssa samassa maastossa ja nauttimaan tapahtuman palveluista (suunnistustarvikekaupat ja kahvila).

Maasto on upeaa kallioylänköä, jossa on erinomainen kulkukelpoisuus ja miellyttävä juosta.

 

Aika:

Lauantaina 4.8.2018. Metsään voi lähteä 11:00-12:30 välisenä aikana. Maali suljetaan klo 14.00.

Sunnuntaina 5.8.2018. Metsään voi lähteä 10:00-11:30 välisenä aikana. Maali suljetaan klo 13.00

 

Sijainti:

Isonsuontie 99, Kirkkonummi. Saapuminen ja pysäköinti eGames kansallisen kilpailun ohjeistuksen mukaisesti, pysäköinnistä kävelymatkaa kilpailukeskukseen noin 500m. Tarkistathan saapumisohjeet kilpailukutsusta ja lähempänä tapahtumaa julkaistavasta kilpailuohjeesta!

 

Matkat:

Lauantaina tarjolla keskimatkatyyppiset radat, 5, 4 sekä 3 km

Sunnuntaina pitkän matkan radat 7, 5 sekä 4 km

Kuntosuunnistuksella on oma lähtö- sekä maalipaikkansa lähdön 1 läheisyydessä, matka kilpailukeskusesta noin 1-1,5km.

 

Kartta:

1:10 000, käyräväli 5 m. Kartan koko A4.

Radat painettu karttaan. Omat karttamuovit mukaan.

 

Ilmoittautuminen:

Tapahtumaan ilmoittaudutaan joko ennakkoon Rastilippu-palvelussa tai paikan päällä kilpailukeskuksen infossa. Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra maksaa 2€. Maksuvälineenä kelpaa käteinen tai Smartum/TYKY/VIRIKE-liikuntasetelit (eivät kuitenkaan mobiiliversiot niistä).

Maksaminen onnistuu myös etukäteen Rastilippu-palvelussa

 

Tulokset ja ajanotto:

Kilpailussa käytetään Emit-leimausta ja ajanottoa. Tulokset julkaistaan Rastilippu-palvelussa, Suorituksen voi tehdä myös ilman ajanottoa.

Suorituksen jälkeen emit-purun ja ajan saa infosta, ilmoittautumispaikasta, eri paikasta kuin varsinaisen kilpailun maalialue ja tulospalvelu.

 

Uutta: Kokeile eSuunnistusta

Kuntosuunnistuksen yhteydessä on mahdollista kokeilla uutuutena suunnistus-applikaatiota MapAndTrack. Sovellus toimii android-laitteissa ja sen voi ladata etukäteen Google Play -kaupasta. Lisätietoja paikan päällä.

 

Lisätietoja:

Tutustu eMO ohjeisiin osallistujalle.