Majoitusinfoa

eNightissa on tarjolla telttamajoitusta tasaisella nurmella. Kilpailujärjestäjien puolesta ei ole telttoja, joten teltat pitää tuoda mukanaan. Majoitusalue on Oittaan leirintäalue, joka on tällä hetkellä käyttämättömänä. Alueella on bajamajat, mutta ei esimerkiksi sähköä tai juoksevaa vettä. Vettä on toki tarjolla muualla, mutta ei itse leirintäalueella. Lähin vesipiste on uimarannalla, keltaisten rantasuihkuseinien päädyssä, matkaa teltta-alueen portilta noin 200 metriä. 

Seurat voivat varata noin 10mx10m teltta-alueita. Yhden teltta-alueen hinta on 15 euroa.

Teltta-alue on aivan kilpailukeskuksen vieressä, mutta koska leirintäalue on aidattu ja käynti alueelle ja pois on vain portin kautta, tulee matkaa muutama sata metriä. Aidan yli meneminen on ehdottomasti kielletty! Autojen pysäköinti on Oittaan isolla pysäköintipaikalla aivan leirintäalueen vieressä. Teltta-alue aukeaa perjantai-iltana klo 17. Autojen purkamisen ajaksi voi ajaa leirintäalueen resparakennuksen eteen.

Teltta-alueelle mahtuu muutamia asuntoautoja. Näille ei ole sähköpaikkoja. Jos asuntoautoja tulee useampia, ei paikkaa aivan oman seuran teltta-alueen vierestä välttämättä löydy.

Oittaalla on myös mm. upea uimaranta, iso leikkipuisto, laajat nurmialueet ja beach volley -kenttiä. Nämä kaikki ovat myös kilpailijoiden käytössä. Oittaan kahvila palvelee säävarauksella klo 19 asti. Uimarannalla on myös rantasuihkut, joista tulee kylmää vesijohtovettä. Oittaan uimarannalla ei ole ollut sinilevää tällä viikolla.

 

Teltta-alueen säännöt

Teltta-alueelle kuljetaan infon vieressä olevan portin kautta. Aitojen yli ei saa kiivetä eikä mahdollisista aidan raoista mennä.

Teltta-alueella on hiljaisuus ja portti kiinni klo 23-02.00. Tämän ajan myös Info on kiinni. Retkikeittimiä saa käyttää vain teltta-alueen keskellä sijaitsevalla ”Keitinalueella”. Jokainen seura vastaa oman teltta-alueensa siivouksesta. Roskia ei saa jäädä minnekään. Infosta saa jätesäkkejä.

 

Telttapaikat, päivitetty 7.8

 

Lisätietoja majoitusasioista voi kysyä Hanna Raasakalta, puh 050 3608748 ja s-posti hanna.raasakka(at)kolumbus.fi.

 

Seuratelttojen pystytys kilpailukeskukseen tuulensuojateltoiksi on myös mahdollista. Paikkaa ei tarvitse varata etukäteen.

 

Majoitusta lähialueilla

Kilpailujärjestäjä ei ole varannut majoituksia lähialueiden majoituspaikoista tai sopinut mitään erityisiä hintoja. Espoossa majoituspaikkoja kuitenkin on runsaasti ja esimerkiksi seuraavista paikoista voi kysellä:

 

Solvallan urheiluopisto noin 15km Oittaalta

https://www.folkhalsan.fi/fi/hotellit-ja-leirinta-alue/majoitus-solvalla/

 

Hotelli Korpilampi noin 13km Oittaalta (Vesipuisto Serenan lähellä)

https://www.korpilampi.fi/

 

Hotelli Nuuksio noin 17km Oittaalta

https://www.hotellinuuksio.fi/