Majoitusinfoa

eNightissa on tarjolla telttamajoitusta tasaisella nurmella. Kilpailujärjestäjien puolesta ei ole telttoja, joten teltat pitää tuoda mukanaan. Majoitusalue on Oittaan leirintäalue, joka on tällä hetkellä käyttämättömänä. Alueella on bajamajat, mutta ei esimerkiksi sähköä tai juoksevaa vettä. Vettä on toki tarjolla muualla, mutta ei itse leirintäalueella.

Seurat voivat varata noin 10mx10m teltta-alueita. Yhden teltta-alueen hinta on 15 euroa.

Teltta-alue on aivan kilpailukeskuksen vieressä, mutta koska leirintäalue on aidattu ja käynti alueelle ja pois on vain portin kautta, tulee matkaa muutama sata metriä. Aidan yli meneminen on ehdottomasti kielletty! Autojen pysäköinti on Oittaan isolla pysäköintipaikalla aivan leirintäalueen vieressä. Teltta-alue aukeaa perjantai-iltana klo 17.

Selvittelemme vielä majoitusmahdollisuuksia asuntovaunuille ja –autoille. Sähköä emme pysty näille tarjoamaan, mutta paikan todennäköisesti. Infoamme tästä lisää myöhemmin.

Oittaalla on myös mm. upea uimaranta, iso leikkipuisto, laajat nurmialueet ja beach volley -kenttiä. Nämä kaikki ovat myös kilpailijoiden käytössä.

Teltta-alueen varaaminen tapahtuu oheisen lomakkeen kautta. Lisätietoja majoitusasioista voi kysyä Hanna Raasakalta, puh 050 3608748 ja s-posti hanna.raasakka(at)kolumbus.fi.

Teltta-alueen varauslomake

 

Seuratelttojen pystytys kilpailukeskukseen tuulensuojateltoiksi on myös mahdollista. Paikkaa ei tarvitse varata etukäteen.

 

Majoitusta lähialueilla

Kilpailujärjestäjä ei ole varannut majoituksia lähialueiden majoituspaikoista tai sopinut mitään erityisiä hintoja. Espoossa majoituspaikkoja kuitenkin on runsaasti ja esimerkiksi seuraavista paikoista voi kysellä:

 

Solvallan urheiluopisto noin 15km Oittaalta

https://www.folkhalsan.fi/fi/hotellit-ja-leirinta-alue/majoitus-solvalla/

 

Hotelli Korpilampi noin 13km Oittaalta (Vesipuisto Serenan lähellä)

https://www.korpilampi.fi/

 

Hotelli Nuuksio noin 17km Oittaalta

https://www.hotellinuuksio.fi/