Saapumisohje SM2024 sprinttiin

Saapuminen julkisilla

Kilpailupaikalle pääsee kätevästi ja on suositeltavaa tulla metrolla. Saapuminen Urheilupuiston metroaseman kautta ja siitä kilpailukeskukseen järjestäjien opastusta seuraten, jonka lähtöpaikka on merkitty alla olevaan ”Kulku parkista kilpailukeskukseen” -karttakuvaan. Opastus ei lähde metroasemalta vaan ko. opastuspisteestä. Matkaa metroasemalta kilpailukeskukseen on 2300m. Muita harjoituskieltoalueen sisälle jääviä metroasemia ei saa käyttää saapumiseen. Myös Otaniemen majoitushotelleilta on helppo tulla kisapaikalle metrolla ylläolevan ohjeen mukaisesti.

Saapuminen Polkupyörällä

Kilpailijoiden ja huoltajien saapuminen pyörällä samoja reittejä kuin autolla ja opastuspisteen kautta viitoitettua reittiä kilpailukeskukseen.Kilpailukeskuksessa on pyöräparkki.

Kilpailijan tuominen kisapaikalle

Mikäli tuot kilpailijan kisapaikalle, mutta et jää pysäköintiin, voit jättää kilpailijan kilpailukeskusopastuksen alkupisteeseen, ja kilpailijan on saavuttava opastusta pitkin kilpailukeskukseen. ( katso tarkemmin saapuminen yksityisautoilla)

Saapuminen yksityisautoilla ja pysäköintiohje

Yksityisautoilla saapuvien kilpailijoiden saapuminen SM-Sprinttiin 2024 tapahtuu alla olevan kuvan mukaisia kulkuväyliä pitkin ( Klikkaamalla kuvaa saat auki isomman pdf-dokumentin).
Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Koivu-Mankkaan tie 9, 02310 Espoo  (60.1830216N,24.7753388E) ( muista ottaa huomioon saapumisohjeiden mukaiset reitit vaikka navigaattori saattaisikin ehdottaa vaihtoehtoista reittiä)

Pysäköinnistä kohti kilpailukeskusta siirrytään seuraamalla opastusta joka alkaa alla olevan kuvan mukaisesta pisteestä. Opastuksen pituus kilpailukeskukseen on 1400m