Ajankohtaista

Reitinvalintajälkispekulaatio!

Omaa ja muiden suoritusta vertailemalla voi hioa suoritustaan seuraaviin kilpailuihin. Livelox tarjoaa pienten palluroiden kiivaan liikehdinnän ruudulla jälkipeleihin

 

Kisasivuiltamme löydät kaiken tarpeellisen niin kilpailijoille kuin kannustusjoukoillekin. Tutustu eri sarjoihin ja matkoihin, ja varmista, että olet valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla lukien kilpailuohjeet. Reaaliaikainen tulospalvelu pyrkii pitämään sinut ajan tasalla kisan etenemisestä, joten et missaa hetkeäkään suosikkikilpailijoidesi suorituksista.

Mallisuunnistus tarjolla Alvar Palmenin kartoittamalla kartalla aivan harjoituskieltoalueen reunalla. Tule hakemaan tuntuma kisakartoittajan tyyliin ja pyri pääsemään ratamestareiden pään sisälle jo kisaa edeltävänä päivänä! Radoissa on haettu samoja elementtejä, joita myös varsinaisilla kisaradoilla on tarjolla.

Karsinnan ja finaalin välillä voit tankata energiaa kisakahvilassamme, joka tarjoaa virkistäviä herkkuja ja juomia. Muista vilkaista tarjonta jo etukäteen, jotta tiedät, mitä herkkuja voit nauttia suorituksen jälkeen!

Niille jotka eivät syystä tai toisesta päässyt fyysisesti paikalle, voivat palata tunnelmiin  pääsarjojen finaalista tästä.

Saapuminen julkisilla

 

Kilpailupaikalle pääsee kätevästi ja on suositeltavaa tulla metrolla. Saapuminen Urheilupuiston metroaseman kautta ja siitä järjestäjien opastuspisteen kautta viitoitusta seuraten kilpailukeskukseen. Muita harjoituskieltoalueen metroasemia ei saa käyttää saapumiseen.
Myös Otaniemen majoitushotelleilta on helppo tulla kisapaikalle metrolla ylläolevan ohjeen mukaisesti.

H/D 80-90 sarjalaisille kuljetus pysäköintipaikalta

Vanhimpien sarjojen osallistujilla on mahdollisuus saada kuljetus pysäköintipaikalta kilpailukeskukseen. Kuljetukseen tulee ilmoittautua etukäteen osoitteessa anu.saarinen@espoonsuunta.fi viimeistään torstaina 9.5. klo 21 mennessä.

Muksula

Kilpailukeskuksessa on valvottu muksula pienille lapsille klo 8.30-11.00 ja 12.30-16.00.
Ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään torstaina 9.5.2024 sähköpostitse: anu.saarinen@espoonsuunta.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita lapsen nimi, ikä, huoltajan yhteystiedot sekä arvio
saapumis- ja lähtöajasta. Muksula järjestetään sisätiloissa.