.

2012 eGames

 

Ajankohtaista

eGames 2012 kilpailtu

Sunnuntaina kilpailtiin eGames 2012 toinen osakilpailu. Lauantaisen keskimatkan kilpailun jälkeen oli pitkänmatkan vuoro. Suunnistuselämyksiä tarjottiin naisten pääsarjassa 6,4 km ja miesten pääsarjassa 10,7 km pituisella matkalla. Sunnuntain osakilpailussa päästiin suunnistamaan pitkiä rastivälejä rankassa maastossa. Maasto tarjosi lauantain osakilpailun tapaan pienipiirteisiä kalliomäkiä ja tarkkoja rastipisteitä. Sunnuntaina päästiin suunnistamaan poutasäässä, auringonpaistekin lämmitti iltapäivällä sään niin lämpimäksi, että t-paidalla pärjäsi varsin hyvin.

Delta menestyi viikonlopun eGames-kilpailussa loistavasti, sillä se toimii molempien pääsarjojen voittajien kotiseurana. H21A-sarjan kärkeen kipusi Deltan Timo Sild. Miesten pääsarjassa Timo Sild ja Vaajakosken Terän Jonne Lakanen kävivät tiukkaa taistelua kärkipaikasta, sillä molempien päivien yhteenlasketuissa ajoissa Lakanen hävisi Sildille vain 35 sekuntia. Kolmanneksi H21A-sarjassa suunnisti Jani Myllärinen KooVee:stä. Naisten pääsarjan kokonaiskilpailun voitti Deltan Jenny Paulin muutaman minuutin erolla toiselle sijalle suunnistaneeseen Pargas IF:n Yvonne Gunelliin. Kolmossijalle ylsi Sari Nurmela Vehkalahden Veikoista. Tulokset ja reittihärveli. Alla voittajien kuvat. Lisää kuvia löydät täältä.

             

Haluamme kehittää jokavuotista eGames-perinnettä eteenpäin, joten vastaanotamme erittäin mielellämme kaikenlaista palautetta koskien kisajärjestelyjä. Palautetta voi antaa tässä linkissä. Paljon kiitoksia palautekyselyyn vastaamisesta!

Kiitokset osanottajille ja lämpimästi tervetuloa ensi vuoden eGames 2013 -kilpailuun!

eGames ensimmäinen osakilpailu kisattu!

eGames-viikonloppu alkoi keskimatkan kilpailulla iloisessa tunnelmassa ja enimmäkseen poutaisessa säässä. Ensimmäinen osakilpailu käytiin Kellonummen jyrkkärinteisessä maastossa. Kilpailussa saatiin nauttia niin vaativista rinnerasteista kuin pienipiirteisistä avokallioalueistakin.

D21A-sarjan 4,4 km radalla Deltan naiset tekivät tuplavoiton. Jenny Paulin kipusi sarjan kärkeen, seurakaveri Anna Närhen jäädessä vain 16 sekunnin päähän voittajasta. Yvonne Gunell juoksi hienosti kolmanneksi naisten pääsarjassa.

H21A-sarjan kärjessä käytiin sekuntikamppailua. 5,0 km radalla Jonne Lakanen Vaajakosken Terästä vei miesten voiton 12 sekunnin keulalla toiselle sijalle kiiruhtaneeseen Timo Sildiin. Kolmossijasta käytiin tiukkaa kamppailua Tuomas Mattilan ja Jani Myllärisen välillä. Tuomas Mattila oli kuitenkin kuusi sekuntia Mylläristä nopeampi ja hän saavutti kolmossijan tämän päivän keskimatkan kilpailussa.

Luultavasti pisimmän matkan päästä eGameseihin saapui vasta suunnistuksen aloittanut sveitsiläinen Senn Martin. Haastattelussa hän kertoi matkustaneensa Suomeen päästäkseen suunnistamaan suomalaisessa maastossa. Tänään hän suunnisti H21C-sarjassa.

Ensimmäisen osakilpailun tuloksia pääsee tarkastelemaan täältä. Kuvia lauantailta
TÄRKEÄ TIEDOITUS: SUNNUNTAINA KUNNARLANTIELLÄ AJETAAN TOUR DE HELSINKI PYÖRÄILYTAPAHTUMAA. MUKANA ON YLI 2500 PYÖRÄILIJÄÄ. PYÖRÄILIJÄT OVAT BEMBÖLESSÄ KLO 11.30 -12.15 VÄLISENÄ AIKANA. TUONA AIKANA AUTOLIIKENNE ON AINAKIN AJOITTAIN POIKKI. TULE SIIS PAIKALLE ENNEN KLO 11.30 TAI KLO 12.30 JÄLKEEN. PYÖRAILYTAPAHTUMAN JOHDOSTA VELSKOLANTIE ON YKSISUUNTAINEN KLO 11.45-12.45, JOLLOIN POHJOISESTA EI PÄÄSE AJAMAAN ETELÄÄNPÄIN.

Huomisen sunnuntain pitkänmatkan kilpailut käynnistyvät klo 11.00. Kuntosuunnistuksessa on tarjolla kolme laadukasta rataa myös huomenna klo 11-12. Tervetuloa!

Tervetuloa eGameseihin

Kilpailukeskus ja muut kilpailuvalmistelut ovat valmistuneet. Tervetuloa 13. eGameseihin Kellonummelle!

eGames -kartat on pussitettu

Kartat on pussitettu, alla mallit kartankulmista

    

Ratamestarit odottavat kisan alkua ja numerot kilpailijoita

        

eGames muksulailmoittautuminen

Muksula sijaitsee kilpailukeskuksessa ja on auki la 1.9. klo 10.00 alkaen ja su 2.9. klo 10.00 alkaen. Muksula on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille.

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä. Muksulan ennakkoilmoittautuminen tapahtuu viimeistään to 30.8.2012 sähköpostitse osoitteeseen: muksula.egames2012@espoonsuunta.fi

Tarkemmat tiedot muksulasta löytyvät kilpailuohjeesta. Tervetuloa muksulaan!