2012 eGames

 

Ajankohtaista

 • NVII ja STR8 tiimit 21.1.2021

  Osana seurayhteistyötä NVII suunnistuskenkien sekä STR8 kompassien kanssa, olemme aloittaneet uudet NVII ja STR8 tiimit. Mistä tässä on kyse?

   

  Espoon Suunnan valmennusryhmän urheilijoille, eGroupilaisille, avattiin vuoden loppupuolella haku NVII ja STR8 tiimeihin. Tiimeihin valitut urheilijat pääsevät edustamaan tiimien kautta NVii kenkä ja/tai STR8 -kompasseja kaudella 2021. Tiimeihin kuuluvat saavat brändien tuotteita käyttöönsä ja tuottavat niiden kanssa erilaista materiaalia omallle, Espoon Suunnan ja brändien somekanaville ja muuhun käyttöön. Käytännössä seuramanagerointi yhteistyön kautta tarjotaan usealla urheilijalla samanaikaisesti ehkä se ensimmäinen askel omalla urheilijapolulla yhteistyön kehittämisen suhteen. Seura tukee tiimiläisiä prosessissa, mutta vastuu yhteistyön totetuttamisesta ja vaikkapa sisältömateriaaleista on tiimiläisillä itsessään.

  Tiimeihin valitut urheilijat löydät täältä

  Urheilijoiden matkaa NVII-kenkien siivittämänä ja STR8 kompassin suunnalla uuteen kauteen voit siis seurata brändin, EsSun ja urheilijoiden omilla somekanavilla.

  https://nviisport.com/fi/

  https://www.str8compass.com/

  Continue reading →

 • Espoo-Hiihto 17.1.2021

  Espoo-Hiihto on täällä. Omatoiminen hiihtotapahtuma läpi talvisen Espoon aikaa vastaan tai laturetkenä 23 km tai 46 km reitillä.

  Espoo-hiihdossa hiihdetään 23 tai 46 km Espoon läpi Puolarmaarista Oittaalle tai Solvallaan ja takaisin, aikaa vastaan itseään haastaen tai laturetkenä ilman ajanottoa nauttien. Molemmat matkat hyödyntävät valmiita latureittejä. Osallistu haasteeseen yhdessä muiden talviurheilun ystävien kanssa, ja nauti liikunnasta talvisen luonnon keskellä. Espoo-hiihdolla kunnioitamme talvisia lähihiihtomahdollisuuksia ja pääkaupunkiseudun latuverkostokulttuuria, jolla asuinalueet yhdistyvät Nuuksion kansallispuistoon ja toisiinsa. Osallistumalla lähetämme yhdessä selkeän viestin pääkaupunkiseudun lähilatureittien merkittävyydestä talviliikkujille.

  Espoo-hiihto on hiihtotapahtuma, jossa voit käydä suorittamassa hiihtoreitin haluamanasi ajankohtana, silloin kun sinulle parhaiten sopii, yksin tai yhdessä muiden kanssa. Ajanotto tapahtuu omalla GPS-laitteella, josta tallennetaan tiedot tulospalvelujärjestelmäämme. Voit myös osallistua rauhalliseen tahtiin retkisarjaan, jolloin et tarvitse edes GPS-laitetta, vaan tällöin tärkeämpää on luonnosta ja liikunnasta nauttiminen sekä matkan taittaminen hiihtäen. Tärkeintä on että olet mukana, ja saamme tästä yhdessä tehtyä hienon hiihtokokemuksen. Suoritusaika reiteillä on 20.1.-7.2.2021

   

  https://espoonsuunta.fi/espoo-hiihto/

   

   

   

  Continue reading →

 • NVII & STR8 12.1.2021

  Espoon Suunta x NVII & STR8 .

   

  Yhdessä Suunta kauteen 2021. Espoon Suunta on aloittanut seurayhteistyön NVII – suunnistuskenkien ja STR8 – kompassibrändin kanssa. Ensi kaudesta alkaen suunnistuskenkien pito on entistä parempi ja suunta kohti oikeita rasteja 🏃‍♂️🌲

  https://nviisport.com/fi/

  https://www.str8compass.com/

   

  Continue reading →

 • Ilmoittaudu kevään Aikuisten Suunnistuskursseille nyt 5.1.2021

  Aikuisten Suunnistuskurssien ilmoittautumiset vuodelle 2021 on avattu ja ilmoittautuminen on hyvässä käynnissä. Varaa paikkasi nyt ja tule mukaan oppimaan suunnistuksen perustaitoja!

   

  Aikuisten Suunnistuskoulu koostuu erilaisista kursseista, joita vuonna 2021 järjestetään peruskurssin lisäksi jatkokurssi, englanninkielinen peruskurssi ja pyöräsuunnistuskoulu.

   

  Löydä omasti tai vinkkaa kaverille!

  Continue reading →

 • Valmennuspäällikkö haussa – Vielä ehdit hakea 26.12.2020

  Espoon Suunta etsii Valmennuspällikköä osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen. Lisäksi täytettävänä on valmentajan äitityisloman sijaisuus (20%). 

  Vielä ehdit hakea näihin pesteihin vuoden loppuun menessä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä joka voisi toteuttaa vähintään valmennuspäällikön osa-aikaisuuden, mutta siihen on mahdollista liittä myös sijaisuuteen liittyvä kokonaisuus. 

  Alkuperäinen työilmoitus

  Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Kari-Pekka Seppäselle 31.12.2020 mennessä osoitteeseen karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi.

  Lisätietoja toimenkuvasta saa halutessaan puhelimitse 050 3311443

   

   

  Continue reading →