2012 eGames

 

Ajankohtaista

 • Nuorten yösuunnistusviesti eNight kilpaillaan elokuussa – tervetuloa! 25.6.2020

  Nuorten oma yöviesti, onko tällaista Suomessa ennen nähty? Ensi elokuussa nuoret viestisuunnistajat pääsevät hiomaan taitojaan sekä kilpailemaan tosissaan – ei tarvitse surra vaikka Ungi-reissu jäi tältä vuodelta väliin. Tervetuloa eNightiin Espoon Oittaalle!

  Kaksi viestiä, kaksi sarjaa. Viisiosuuksinen HD18 sekä kolmiosuuksinen D18. Osuuksia on tarjolla eri pituisia ja tasoisia, molemmissa viesteissä niin pimeässä kuin valoisassakin. Molempien viestien yksi parallel-osuus takaa sen, että yhdellä osuudella voi juosta kolme kilpailijaa. Joukkueisiin mahtuu siis enemmän!

  Kisakeskuksessa Espoon Oittaaalla tulee olemaan mahdollisuus telttailla ja päästä siten aitoon yöviestitunnelmaan.

  Tervetuloa avaamaan viestisuunnistuskausi ja nauttimaan takuulla haastavista radoista: eNightin ratamestarina toimii ungi-voittaja. Luvassa on siis hyvää treeniä seuraavalla viikolla juostavaan Nuorten Jukolaan.

  Kilpailukutsu on julkaistu. Ilmoittautuminen aukeaa ensi viikon keskiviikkona 1.7., olkaa valmiina!

   

  Continue reading →
 • eGames 2020 on peruttu 2.7.2020

  Jokavuotiset kansalliset eGames-kilpailut oli tarkoitus järjestää jälleen elokuussa. Syksyn kilpailukalenteri on kuitenkin mennyt uusiksi ja muun muassa SM-keskimatka siirretty elokuun loppuun, joten Espoon Suunta on päättänyt jättää vuoden 2020 eGamesin kokonaan väliin, ja keskittää järjestelyt ensi vuoteen. 

  Nauttikaa sillä välin kuntorasteistamme, ja osallistukaa ihmeessä eNight -junioriviestiin! 

   

  Continue reading →
 • Junior eGames päätökseen 1.7.2020

  Junior eGames saatettiin päätökseen happirikkaassa kelissä Kirkkonummen Kauhalassa. Pieni sade ei näitä huippu junnusuuunnistajia pelästättynyt vaan kilpailut jaksettiin viedä hyvin kunnialla loppuun. Nyt on kisakausi saatu käyntiin ja eteenpäin mennään vauhdilla. Reilun kuukauden päästä kisataan eNight – nuorten oma yöviesti Espoossa

  Haluamme kiittää kaikkia osallistujia ja talkoolaisia onnistuneista kilpailuista. Yhteistulokset löytyvät kisasivuilta ja kuvagalleriaan pyritään saamaan lisää kuvia lähiaikoina. 

  Tsemppiä kesään ja tuleviin kilpailuihin!

  Continue reading →
 • Junior eGames Keskimatka – Lähtöajat, kilpailuohjeet ja GPS-seuranta 29.6.2020

  Junior eGames huipentuu Kauhalan kalliolle tiistaina 30.6. Luvassa on tiukka keskimatkan kilpailu joka huipentaa kesän tapahtumasarjan. Kisasivuilta löytyvät nyt niin lähtöajat, tarkennetut kilpailuohjeet kuin GPS-seurattavatkin. Viimeisessä tapahtumassa otetaan H/D16 sarjalaiset seurantaan ja näiden tulevaisuuden tähtien menoa voi seurata netistä klo 18 alkaen.

   

  D16 – http://www.tulospalvelu.fi/gps/20200630JuniorD16/

  Lukkari
  Jussila
  Wickholm
  Pellikka
  Hanhijärvi
  Nikkinen
  Schmidt
  Lehtonen

  H16 – http://www.tulospalvelu.fi/gps/20200630JuniorH16/

  Muukkonen
  Fritzen
  Rautio
  Vuorensola
  Riissanen
  Donner
  Nikkinen
  Lehtonen

  Continue reading →
 • Junior eGames Pitkämatka – Lähtöajat julki 26.6.2020

  Junior eGamesin toinen osakilpailu juostaan Espoon Kellonummella. Lähtöajat tapahtumaan löytyvät nyt kisasivuilta.

  Tapahtuman yhteydessä järjestetään avoin kuntosuunnistus klo 11-12. Suunnistaa voit myös omatoimisesti kilpailun jälkeen 5.7 asti. Tarkemmat tiedot; Kuntosuunnistuksesta ja Rastilipussa

  Continue reading →